Monday, April 18, 2011

Targutame tagantjärele.

Agu Sihvka annab jälle aru...

2 nädalavahetust tagasi toimus kolimine. Pildid selle tunnistuseks:
Suur Aitäh: Eddie, Angela, Anna, Phil, Anna, Zack!


Pärast grillisime burksi. Ja hiljem veel vaatasime kastidega tõtt...


Nüüd on nädalapäevad saanud seal toimetada... autode müra ei häiri eriti, ja ööseks saabub rahu, vaikus ja kottpimedus. Nagu oleks veel sügavamas metsas kui enne... Majas elades tuleb muidugi välja igasugu asju, mida niisama peale vaadates ei märka. Näiteks see, et üks vetsupottidest lahistab vett välja, kui seda kasutada... köögikraan jätkab tilkumist, kui ei keera seda JUST ÕIETI kinni. Väikemas vetsus ei ole soojaõhu lõõri... ja nii edasi. Aga kui asju pikemas perspektiivis vaadata, siis need on kõik sellised pisipudinad, mille parandamiseks läheb lihtsalt vaja natuke aega, pappi ja mõtlemist. Oleks muidugi tore, kui saaks onu Villu natukeseks siia maale importida, sest onu Villul jagub kogemust ja taipu just selliste asjade jaoks, miskohapealt meie totud oleme.
Panen siia ka ühed "enne" ja "pärast" pildid:)

Võtsime kõik kapiuksed maha. Lahtistelt riiulitelt on mugavam asju kätte saada - ja me kokkame palju. Lisaks kulub vähem värvi ja aega. Kööki täielikult uuendada praegu pole mahti ega ressursse. Sahtlid ilmselt lähevad taas-kasutusse, kui värvitud saavad.
Vähehaaval...
Selle nädala suurprojekt on kapid. Need on siinse kombe kohaselt seinte sisse ehitatud. Tuleb seinad üle pesta, vaip põrandalt üles kiskuda, suvaliselt kapidesse klopsitud lauajuppidest riiulid maha võtta, seinad värvida ja uued riiulisüsteemid sisse panna. Kui kapid saab tehtud - siis saab ka suurema osa asju kastidest välja - ja hakata tubade endiga tegelema. Uus värv ja kardinad vähemalt, kui ka muud sel aastal ei jõua...
Millalgi peab jõudma tomatitaimed ka ümber istutada.

No comments: