Ja siit ta tuleb - lubatud õllereportaash. Organiseerimata pildiseeria näol...
Ma pole väga süvenenud tehnilisse poolde - oma õlleportsu (no palju ma ikka juua jaksan)
teenin välja pudelipesu ja juhutöödega:)
Praeguse seisuga on meil vist 4-5 erinevat õllesorti pudelites, ja 3 erinevat lisaks erinevates käärimisstaadiumides.
Esimene oli lihtne hele õlu, kuhu sai huvi pärast lisatud kunagi Jack Danielsi vaatideks olnud tammepuu laaste. Väga joodav, keskmise kangusega, natuke kuiv ja vahutab hästi.
Teine mida oleme proovinud ja mida ei raatsi eriti suurtes kogustes larpida, sest tuli välja eriti hea, on Tume Ingveri õlu. See on natuke kangem, "sügav", shokolaad tagaplaanil, ingverit just parasjagu... mitte liiga magus, humalakibedat tunneb ka parasjagu.
Järgmine mis tõotab tulla hea on hele, mee ja apelsini- ja greibikoore lisandiga märjuke. Selline, natuke "lilleline".
Eks siis näe, kaua see õllehurra kestab:) Mul pole midagi selle vastu, et mehel on hobi, mis teda nädalavahetustel kodus köögis hoiab, kus ma kaasa aidata saan, ja mille vilju me mõlemad maitsta saame:)
5 comments:
Don't understand a word, but looks like all those bottles are working out! I hope it tastes great, I'm sure it will!!
Küll see näeb isuratav valja.Kui teil tekib soov olut eesti moodi valmistada votke villuga ühendust see ju vana ollemeister.Adam näeb valja nagu ehtne ollejumal.Aga kääritatud õlle tegemise peaks teile ka selgeks tegema.Tahaks kah maitsta...Eriti seda ingveri õlut mis see ka ei oleks.
Jansa, mis mõttes kääritatud õlle? Me ju ikka ka kääritame... Lihtsalt läheb pudelisse lõpuks, mitte ei ole ankru sees... aga suvel võiks teha küll õlli - kui koju tuleme.
:)
ma vist hakkan KOHE teie poole lendama...
Post a Comment