Friday, April 27, 2012

Suvehooaeg on alanud.

Tahtsin öelda, et Rannahooaeg, aga me pole sel aastal veel lastega varbaid tiigivees märjaks kastnud. Nädala alguses oli jälle öökülma seepärast pole tihanud veel salle - mütse kirstu ära peita. See-eest täna on jälle ligi +25˚C, nii, et mine võta kinni.

Graafik on olnud jube tihe - müttan sel aastal kolmes aias korraga, aegajalt satun töökotta, Kooperatiivi galeriis tuleb oma päevad istuda, magamistoa kapi remont on pooleli, vahepeal valmistasin ette ja ka käisin ja kandsin ette loengu ECU'le teemal "Seagrove Läbi Aegade", ja ka STARworksi aia teemal tuli teha ettekanne. Turul käin enamvähem igal neljapäeval. Puid saeme ja laome riita natukehaaval. Nädalavahetusel oli keraamika müügi-festival ja kahe nädala pärast tuleb uus saviüritus. Noh ja lisaks hulk pisiaskeldusi ja sekeldusi ilma milleta jääks elu seisma... Või siis mitte. Aga mida teha, kui oled siblijaks sündinud. Või siis kasvatatud ;)

Panen siis pilti ka üles: Lyza nomineeriti õpetajate poolt Beeta Klubi liikmeks. Ma ei tea mis Eestis sellele vastaks. Kunagi olid Oivikud vist... Et peab olema hea õppeedukus, eeskujulik käitumine ja juhiomadused...
Ma käisin siis tseremoonial. Ma ei tea mis "bleachers" maakeeli on. Noh, need trepi moodi istmed... kuhu annab ronida... Istusin neil elus esimest korda. 
Udune Liisu enamvähem pildi ksekpunktis. Tubli neiu.
Siin ta uhkeldab uute vuntsidega.

Ülejäänud pildid on vähehaaval arenevast aiast. Sinise Kana Siseõu.
Vaade metsa ja tiigi suunas.

Asparaagusepeenar - Siit saab alles 2-3 aasta pärast saaki.

Vaade maja suunas - rosmariin ja iirised mis alles paar päeva tagasi istutet.

Talikõrvitsalisi jäi töö-aiast üle, istutasin siia. Nende saagikusele eriti ei panusta sel aastal.

Mustikaid see-eest saab juba varsti! (Need mis sügavkülmas tuleks enne ära süüa!)

Siia sai tüümian, petersell, lavender, mõned maasikataimed. Kännu taga on gladioolid.

Koduloomakeste surnuaed jääb aia serva - siin puhkavad kukk ja kanad, ja merisiga eelmisest kodust. Shokolaadimünt tahab seda platsi üle võtta, ja liilia hakkab varsti õitsema.

Maasikate hooaeg hakkab Põhja Carolinas juba läbi saama sel aastal - meil tuleb oodata järgmist kevadet, et siit saaki saada.
Täna hommikul Charliega jalutades avastasin, et Tulbipuu on täies õies.
SIIT  saab selle kohta rohkem lugeda. 

Elu on ilus.






No comments: