Wednesday, October 13, 2010

Oh jeerum jeerum

Siin me oleme:)

No aega pole kohe üldse. St - aeg on ju kogu aeg olemas, lihtsalt kõigi nende asjade pealt mida peab tegema ei jää üle aega selleks et tegeleda asjadega millega tahaks tegeleda. Pole savi jälle mitu nädalat näppida saanud, sest vaja on hoopis tööjuures uute vetsude (mis Adam poiste abiga siin üles pani) seinu värvida, ja keraamilist plaati on vaja "panna" ja hunnikuteviisi mingit kiviaegset träni sorteerida ja otsustada mis on prügi ja mida saab veel millekski kasutada...
Nojah. Meil on jälle see igaaastane möll siin tulemas ja sellele eelneb paar kuud hullemat rabelemist.

Sain eile teada, et lisaks Seagroveis 3 päeva toimuvale müügile millest me esimest korda sel aastal osa võtame - sain oma töödega ka Raleighs 2 nädalat hiljem toimuvale müügile - sinna võeti vastu shürii alusel. Nüüd on kerge paanika kas ikka potsikuid jätkub mida "turule paisata"... 
Ah jaa - Will McCanlessi uude galeriisse mille ta vähem kui kuu aja eest avas sain skulptuure välja panna.
Kui nüüd ainult oleks aega, et uusi asju teha - siis tulemas on ka 2 suuremat puupõletust, millest tahaks ja peaks osa võtma - David põletab jälle "viimast korda" oma vana ahju ja Joseph Sand kutsus oma uue ahju põletusse abiks. Mõlemad variandid on praegu meile ainsaks võimaluseks (kui mitte arvesse võtta koonus 6 elektriahju siin tööjuures, mis mind külmaks jätab).

Saviblogi kolis Wordpressi üle,vaadake edaspidi sealt. Mõtlen vaikselt kodulehe peale ka, aga sellega läheb veel aega. 
Avasin ka uue pangaarve, eraldi, "businessi" jaoks. Tundub, et esimesed sammud on kõik nüüd astutud, tuleb hakata müüma, siis saab sellele maksude maksmise asjale ka pihta ehk. Ärilainel täiesti... Ausalt, ma tegelt ei ole mingi eriline ärikas:) See kõik on lihtsalt uus, ja ärevusttekitav:)

Lapsed on terved ja koolis läheb neil hästi. Adam on ikka õllelainel ja jooksutab aegajalt tööjuures juhet kokku. Ilm on jätkuvalt suvine - päeva keskmine temperatuur 25 ringis, öösiti +5 kuni 10. Ootan, et salat kasvaks:) Pole vist millegi üle kurta:) 






No comments: